Godt nytt friluftsår!

2015 ble året da turjenta fra Troms og turjenta fra Nordland fant turlykken sammen i Finnmark.
Susanne og meg selv har flere felles venner i Alta, noe som førte til at vi havnet på samme kajakkurs en vakker sommerdag i 2014. Senere samme høst ble vi kollegaer, og fant fort tonen .
En iskald lørdag i januar dro vi sammen med flere andre på en ski og isfisketur, men det var ikke før bilturen hjem jeg skjønte at jeg hadde truffet blinken med Susanne.
Da vi krøp inn mellom alt turutstyret i Susannes forfrosne lille Golf, kom spørsmålet. "Har du hørt om Rolffa eller?" Å til de (noen ganger) legendariske storfene til Rolffa, joiket vi oss hjem til Alta. Det er til de samme tonene vi gang på gang joiker oss avgårde på tur i Finnmark den dag i dag.

Håper dere alle får et strålende friluftsår 2016.

- MariIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

På Ville Vidder

På Ville Vidder

30, Alta

1. juli 2016 river to eventyrlystne og turglade jenter seg løs fra hverdagens trygghet for å utfordre seg selv mot Nordkalottens villeste vidder. I et år skal jentene ture, oppleve og oppdage hva Norge, Sverige og Finland har å by på nord for Polarsirkelen. Nedtellingen har så vidt begynt, og jentene varmer nå opp til eventyret med ukentlige turer med overnattinger i det fri.

Kategorier

Arkiv

hits