TURJENTER

I lengre tid har jeg vært aktiv på Instagram, og Helsport og deres kåringer av "turjenter" der har fanget min interesse. Gleden var stor da de bestemte seg for å lage en turblogg for turjenter, et konsept og et fellesskap der vi turjenter kan inspirere, dele erfaringer og snakke sammen. Her finner jeg mye inspirasjon og turglede - og bloggen blir jevnlig besøkt! 

Sjekk ut http://www.turjenter.no/ og https://www.instagram.com/turjenter.no/ om du også er ivrig turjente, eller bare er nysgjerring på hva som driver oss ut i naturen på alle måter og tidspunkter! 

I desember 2015 introduserte Turjenter.no årets julekalender, med en konkurranse og en premie fra Helsport hver dag! Jeg deltok et par ganger i konkurransene, men fant aldri mitt navn som vinner. Lange arbeidsdager på Lampehuset og fullt trøkk på Amfi Alta gjorde en stakkars turjente litt sliten, og juleukas #nattinaturen ble utsatt til selveste julekvelden. Det ble endelig juleferie, og tidlig julemorgen sneik jeg meg ut av huset for å sette opp teltet mitt i mamma sin hage. Tur er tur, og overnatting i hagen midt i beste familietiden er så absolutt lovlig. ;) Jeg plagdes en del med å sette opp teltet på grunn av lite snø og tele i bakken, men jeg rakk akkurat inn igjen for å den årlige "Tre nøtter til Askepott." Ettersom man har sett denne fantastiske filmen et par ganger, så ble det til at jeg sjekket Instagram og havnet over luke 24 i Turjenter.no sin julekalender.

"I dag kan du vinne en VALGFRI gave fra Helsport! Så sjekk nettsiden deres, og finn det som står aller øverst på ønskelisten din?"

Ettersom et vintertelt har stått øverst på ønskelista mi lenge, så ble det kjapt til at jeg lagde et ønske om Helsport sitt Patagonia-telt, og sendte inn. Ønsket mitt ble tydeligvis sett av andre, for ikke lenge etter ble navnet mitt nevnt på Instagram og jeg måtte inn og sjekke...

_rUitXN5-e

Bare det å lese Mari sine ord om meg gjorde meg tårevåt, og jeg innså nok en gang hvor utrolig heldig jeg er som har verdens beste venninne og turkompis i henne! <3 

Turjenter.no drøyde over juledagene med å kåre en vinner av luke 24, og jeg rakk egentlig å glemme hele konkurransen. Rundt middagstider 2.juledag begynte telefonen derimot å gløde. Notifikasjon på notifikasjon, både på Facebook og Instagram, dukket opp, og jeg torte ikke puste før jeg fikk åpnet bloggen og lest det med egne øyne...

Mari ble plukket ut som vinner av julekalenderen, noe som dermed betydde at jeg var den LYKKELIGE EIER AV ET PATAGONIA-TELT!!! Tårene sprutet og gledeshylet kunne nok høres omtrent fra Nordreisa til Narvik! For en lykke! For et rush! For et sprengeferdig hjerte! Jeg heiv meg over telefonen og ringte Mari, og takketalen kom som snufs, snørr og gledesrop! 

Utpå nyåret kom endelig sms'en med sporingsnummeret til pakken, og jeg har gått som en verpesyk høne og ventet på å få "kyllingen" hjem. I forrige uke kom endelig teltet og jeg sprang på Posten for å endelig få det i mine hender. Jeg hadde mest lyst til å slå det opp med en gang, men det hadde kanskje ikke tatt seg helt fornuftig ut ovenfor kundene på Lampehuset, om jeg sto midt i butikken og satte opp et telt. Men så snart jeg kom meg innafor døra hjemme, så måtte teltet ut av eska og kikkes og snues og leses og luktes og klemmes på! Litt flytting av møbler, og vips så sto det altså et flunkende nytt telt fra Helsport på stuegolvet mitt! Det ble nesten som julaften helt på nytt igjen, og jeg kunne allerede kjenne gleden over å ha et helt eget vintertelt til de dagene med ikke fullt så fint Finnmarksvær. Teltet ble omhyggelig pakket ned igjen, og lagt klart til #nattinaturen 24/52 noen dager senere. Innvielse av nyteltet skal etter planen foregå på ekte "På Ville Vidder-vis," med god middag og spretting av champagne til ære for verdens beste Mari! <3

2015 ble altså det året hvor Mari kom inn i mitt liv og mitt hjerte, og vi har hatt mange fantastiske turer og opplevelser sammen! 

 

A good friend knows all your best stories

A best friend has lived them with you 

 

Tusen takk Mari! <32 kommentarer

Ingeborg

20.01.2016 kl.22:53

Yey! Takk for tipset! Er selv veldig glad i å gå på tur....har blitt mest byturer nå i det siste pga skolen som tar så mye tid, men dette var flott inspirasjon. Og den sida var jo bare helt genial, så da skal det vel forhåpentligvis bli litt mer ordentlige turer etterhvert :)

På Ville Vidder

24.01.2016 kl.14:33

Så bra at du setter pris på bloggen og tipsene Ingeborg . Vi setter stor pris på tilbakemeldingen, og håper du snart kommer deg ut på tur igjen :)
Hilsen Mari :)

Skriv en ny kommentar

På Ville Vidder

På Ville Vidder

30, Alta

1. juli 2016 river to eventyrlystne og turglade jenter seg løs fra hverdagens trygghet for å utfordre seg selv mot Nordkalottens villeste vidder. I et år skal jentene ture, oppleve og oppdage hva Norge, Sverige og Finland har å by på nord for Polarsirkelen. Nedtellingen har så vidt begynt, og jentene varmer nå opp til eventyret med ukentlige turer med overnattinger i det fri.

Kategorier

Arkiv

hits