Test av ryggsekk fra Lowe Alpine

Lowe Alpine er en av mine favorittmerker både innen turutstyr og bekledning. Har faktisk gått hele 12 år med min forrige sekk fra Lowe Alpine på ryggen. Så det var på tide med en ny, og valget falt på Cerro Torre. Bildet er lånt fra http://www.hektapatur.no/ryggsekk/langtursekker/lowe-alpine-cerro-torre-nd-6080-aubergine-2981

I samarbeid med Hekta på tur og Lowe Alpine har jeg hatt gleden å teste denne sekken på langtur, kort tur og i all slags vær. 

Om sekken: 

Cerro Torre har alltid vært toppmodellen til Lowe Alpine. Nå har den blitt ny og oppgradert fra 2016. Cerro Torre ND er en langtursekk for kvinner som tåler sikkerlig tunge bører opp til hele 35 kg! Det helt nye Axiom 7.0 bæresystemet vil fordele vekten perfekt samtidig som at rygglengden kan justeres mens man har sekken på ryggen og derved få en optimal passform.

Alt fra spenner, reimer og glidlåser er av beste kvalitet og godt tilpasset bruk av hansker/votter. Tilgangen til hovedrommet er suveren - her er det fronttilgang, bunntilgang og tillegg til tradisjonall topptilgang.
Sekken er produsert i TriShield Grid, som er det kraftigste og mest solide stoffet fra Lowe Alpine. 


 

Mine erfaringer:

I løpet av de fire siste ukene på tur har jeg forelsket meg i denne sekken. Overgangen fra min eldre utgave til denne har rett og slett vært revolusjonerende. Det er ikke uten grunn at denne sekken kan anbefales på det sterkeste. Den er usedvanlig god å bære. Min vekt i sekken har variert mellom lett , middels og svært tung, og sekken har vist seg fra sin beste side i alle vektklasser. Den verken gnager på skuldre eller hofter. Bæresystemet gjør at jeg enkelt kan tilpasse sekken mens jeg har den på, og på den måten sitter den alltid perfekt. 

Den har også vist seg å være en svært praktisk sekk. Sidelommene på hoftebelte er min største favoritt. Her har jeg lett tilgang til telefon, gps, kamera og snacks mens jeg er i bevegelse og uten å måtte ta av sekken. Et annet stort pluss er regntrekket. Det er gjemt i en liten lomme under sekken, og er lett å brette frem når regnet plutselig melder sin ankomst. 

Sekken er stor og romslig, og den er tilpasset for at man lett skal kunne feste utstyr også på yttersiden. Så om du er på utkikk etter en ny sekk, så er dette en jeg på det tryggeste kan anbefale. 

Hekta på tur kjører nå knalltilbud på Cerro Torre, sjekk ut tilbudet her

http://www.hektapatur.no/ryggsekk/langtursekker/lowe-alpine-cerro-torre-nd-6080-aubergine-2981
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

På Ville Vidder

På Ville Vidder

27, Alta

1. juli 2016 river en eventyrlysten og turglad jente seg løs fra hverdagens trygghet for å utfordre seg selv mot Nordkalottens villeste vidder. I et år skal jeg ture, oppleve og oppdage hva Norge, Sverige og Finland har å by på nord for Polarsirkelen. Følg meg på mitt evntyrår! ;)

Kategorier

Arkiv

hits