Godbit fra Mountain Hardwear 

I samarbeid med Hektapåtur.no og Mountain Hardwear, har jeg hatt gleden av å teste dunjakke på tur. Kelvinator er en varm og god dunjakke for alle årstider, og en dunjakke jeg går god for.

Dette en jakke man lett kan bære med seg på hvilken som helst tur. Enten du skal på lang eller kort tur, vinter eller sommer, så anbefaler jeg alltid å ha med en lett og varm jakke i sekken. 

Etter endt aktivitet er det viktig å kle godt på seg for å holde varmen. Da er det godt med en god og varm dunjakke som Kelvinator. Jakken kan komprimeres inn i den ene jakkelommen, og får fint plass i topplokket på sekken. Jakken er fylt med impregnerte gåsedun, som vil si at jakken beholder spensten og varmen selv med fukt. Prisen er heller ikke til å kimse av, her får man mye dun for pengene :)Her fra høstslaktet på Aisaroaivi 

Jakken finner du her http://www.hektapatur.no/dame/mountain-hardwear-kelvinator-hooded-black-ws  , for flere gode produkter fra Mountain Hardwear , sjekk ut www.hektapåtur.no 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

På Ville Vidder

På Ville Vidder

28, Alta

1. juli 2016 river en eventyrlysten og turglad jente seg løs fra hverdagens trygghet for å utfordre seg selv mot Nordkalottens villeste vidder. I et år skal jeg ture, oppleve og oppdage hva Norge, Sverige og Finland har å by på nord for Polarsirkelen. Følg meg på mitt evntyrår! ;)

Kategorier

Arkiv

hits