Nytt år, nye muligheter?

2017 er godt i gang, og det føles som hodet mitt jobber overtid med planer og drømmer for det nye året.
I prosjektet har allerede seks måneder fløyet i vei. Tiden går fort når man har det artig, det gjør desverre pengene også...

Så nå har jeg vendt snuten mot sivilisasjonen, nærmere bestemt Kirkenes snøhotel. Her skal jeg boltre meg i utfordringer, nye bekjennskap og nye omgivelser til rastløsheten igjen tar overhånd og lommeboken forhåpentligvis er full igjen.

2017 ligger fremfor meg som et stort hvitt ark. Klar for å bli fylt med eventyr, reiser, opplevelser og nye bekjennskaper. Enn så lenge er ingenting skrevet ned, ikke så mye som en krussedull.
Jeg liker blanke ark, jeg liker å starte på nytt, jeg liker følelsen av å ikke vite hvor jeg er eller hva jeg skal dem neste månedene. Hvite blanke vidder  så langt øyet kan se og kun mine egne spor i sneen.

På Ville Vidder

På Ville Vidder

28, Alta

1. juli 2016 river en eventyrlysten og turglad jente seg løs fra hverdagens trygghet for å utfordre seg selv mot Nordkalottens villeste vidder. I et år skal jeg ture, oppleve og oppdage hva Norge, Sverige og Finland har å by på nord for Polarsirkelen. Følg meg på mitt evntyrår! ;)

Kategorier

Arkiv

hits